Boutique

Onze boutique Lil's Fashion & Home bestaat inmiddels 4 jaar en is de zomer van 2022 opnieuw verbouwd én uitgebreid! Wees van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Ons team geeft je graag passend kledingadvies!

Lillian aan het woord

Lillian Raad is de oprichtster van Lil's Fashion & Home. Ze kijkt met een goed gevoel terug naar het ontstaan van en de oprichting van de winkel.

''Mijn leuke boutique is eigenlijk als grap begonnen tijdens een etentje met Daniëlle Panhuysen (eigenaresse van het merk Circle of Trust). Mijn man en ik hadden een leegstaand pand en zij verkoopt dit mooie merk. Waarom dan geen winkel beginnen?

Voordat ik het wist waren we aan het slopen, timmeren en schilderen. We zijn eerst begonnen met een pop-up store, maar het liep zó goed dat we hebben besloten om er een echte winkel van te maken. Na drie jaar is in de zomer van 2022 de winkel opnieuw verbouwd én uitgebreid. Hier genieten we elke dag weer van!


Inmiddels verkopen we naast het super leuke merk Circle of Trust ook deze mooie merken: Nümph, Catwalk junkie, Mus&Bombon, American Vintage, Summum, Sibin Linnebjerg, Penn en Inck, MSCH Copenhagen, Sacre Coeur en Modström.

Ik geniet er samen met mijn enthousiaste team elke dag van om alle leuke mensen te mogen verwelkomen en voorzien van kledingadvies. Tot snel? ;-)''

Ons team

He team bestaat uit een aantal enthousiaste dames die je graag verder helpen in onze winkel. We heten je  van harte welkom in onze vernieuwde winkel om je te voorzien van kledingadvies.

 Lil's fashion and home

Molenblok 5
3253 AL Ouddorp 
 

0641491064 

 volg ons op Facebook
en Instagram

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 - 17:00 uur
Woensdag: 11:00 - 17:00 uur
Donderdag: 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 11:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten